Pilliden otomatiğe, duvar saatinden masa saatine, dünyanın en nadide saatlerine varana kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden yüzlerce saat çeşidi ile müşterilerine kaliteli alışveriş deneyimi sunan Saat Kulesi, mağaza zincirini genişleterek Tahsin Ünal Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan mağazada Karaman’da şubesini açtı.

Karaman’da sektördeki 40 yıllık tecrübesiyle müşterilerine hizmet veren İskender Ekinci, Saat Kulesi ailesine katılarak birbirinden ünlü saat markalarını bünyesinde barındırıyor. Ayrıca saat satışının yanı sıra profesyonel olarak bakım ve tamir hizmeti veren Saatçi İskender, tecrübesiyle müşterilerinin memnuniyetini kazanıyor.

Karaman'da Saat Kulesi'ni temsil edeceklerini ifade eden Saatçi İskender: “40 yıldır sektörde verdiğimiz profesyonel saat bakım ve tamir hizmetimize, Saat Kulesi ailesi olarak devam edeceğiz” dedi.

Karaman şubesini ziyaret eden Saat Kulesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğanay: “Türkiye genelinde Saat Kulesi mağazalar zinciri olarak faaliyet göstermekteyiz. Ailemize işinin ehli ustalarımızı katarak zincirimizi genişletiyoruz. Bugün Karaman’da bizi temsil edecek olan şubemizi ziyaret etmiş bulunmaktayız” dedi.

Saat Kulesi Karaman Şubesi, Quantum, Momentus, Raymond, Fossıl, Grand Romanson, Kenneth Cole, Beverly Hılls Polo Club, Slazenger, Freelook, Santa Barbara Polo &Racquet Polo Club, Vıalüx, Dıce Kayek, Essence, Up Watch, Sergıo Tacchını, Casio, Jg.polo club, Lee Cooper, Ferruccı, Homies, Daniel Klein, Q&Q, Regal, Castar ve Enarose markalarının satışlarını yapıyor.

İletişim: 0338 213 06 83

Adres: Tahsin Ünal Mahallesi Yunus Emre Caddesi No: 16/B