Hollanda Rotterdam merkezinde faaliyet gösteren Liman Home Decor sahipleri Ali Altıntaş ve oğlu Talip Altıntaş memleketlerine katma değer sağlamak adına şirket merkezlerini Karaman’a taşıdılar.

Hollanda Merkezli tüm Avrupa Birliği içindeki ülkelere toptan, perakende ve internet üzerinden satış yapan Liman Home Decor, artık Türkiye’den aldıkları ürünleri tüm dünyaya satış yapmayı planlıyor. Yurt dışında yoğun talep gören Türk markalarının bayisi olan Liman Home Decor, bütün ihracatını Karaman üzerinden gerçekleştirecek.

Gazetemizi ziyaret eden ve konu hakkında bilgiler veren Talip Altıntaş; “Bu sektörde yurt dışında ciddi şekilde mesafe kat ettik. Yurt dışında çalıştığımız firma ve müşterilerimiz Türk markalarına büyük ilgi gösteriyor. Şirket olarak bizler de ülkemiz deki markaların, ürünlerin son yıllarda yükselen kalitesi, geniş hizmet ağı olması nedeniyle Türkiye’ye yatırım yapmayı karar vererek, merkezimizi doğduğumuz topraklara, Karaman’a taşıdık. Daha iyi hizmet vermek için aracı firmaları ortadan kaldırarak, üreticiden tüketiciye müşterilerimize bu ürünleri ulaştırmaya başladık. Firma olarak, Karaca, Korkmaz, Taç, Acar, Atlantik ve Festival Halı, Bricard, Kütahya Porselen, Paşabahçe gibi birçok firmanın ürünlerini müşterilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

Liman Home Decor Külhan Mahallesi 2. İstasyon Caddesi Gümüşler İşhanı'nda faaliyetlerine devam edecek.