Konu ile ilgili açıklama yapan MYGOLD Mücevherat Yetkilisi Amine Akdağ:

"Sevgililer Günü için sevgilisine ne alacağı konusunda takılıp kalanlar için Sevgililerin, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgisini göstereceği farklı ve eşsiz bir koleksiyon hazırladık. Koleksiyonumuzda altın, pırlanta, elmas, inci ve değerli taşlar ile süslenmiş takılar sunuyoruz. Yüzükten küpeye, kolyeden bilekliğe kadar müşterilerimizin şaşıracağı kadar çok çeşit ve değişik tasarımlarla karşılarına çıkacağız.

İNCİLİ ALTIN KOLYE ÇEKİLİŞİ

"Bu hafta içerisinde Instagram hesabımızda bir de çekiliş düzenliyoruz. Hesabımızda yayınladığımız çekiliş başlığı altındaki şartları yerine getiren bir takipçimize çekilişle incili altın kolye hediye edeceğiz. Ayrıntılara Instagram hesabımızdan ulaşabilirsiniz."

Link: https://www.instagram.com/p/CK61juKgCTw/

“ÖZEL ÜRETİM TAKILAR”

“Bazı müşterilerimizin farklı tasarım istekleri ve ihtiyaçları olabiliyor. Takıların tasarımını müşterimizle birlikte yapıp birkaç aşamadan oluşan süreç içerisinde üretip teslim ediyoruz. Özellikle ikiz kardeşler, eltiler ve aynı takıyı takmak isteyenler için ellerinde olan takının birebir aynısını üretebiliriz.”

“SAĞLIKSAL BOZUKLUĞU OLANLAR İÇİN TAKI ÜRETİMİ”

“Farklı tasarım takının yanı sıra genellikle anatomik, sağlıksal bozukluğu olan müşterilerimiz için ise ihtiyacına cevap verecek şekilde takılar üretiyoruz. Örnek vermek gerekirse; hastalığı sebebi ile parmakları birden bire şişen bir müşterimiz, hastalığı esnasında parmağında yüzüğü kolayca çıkartması gerektiğini bize bildirdi ve biz de onun için kolayca çıkartılabilen normal zamanlarda ise düşmeyecek bir yüzük ürettik. Yine kulak memesi çok tahriş olmuş bu sebeple küpe takamayan başka bir müşterimiz için ise küpe ürettik.”

“SAĞLIĞA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

“Bazen müşterilerimizden altın alerjisi gibi kavramlar, şikayetler duyuyoruz. Altının alerji yapması gibi bir durum söz konusu değildir. Bu tamamen üretim aşamasında uygulanan işçilik ve malzeme ile alakalı bir durumdur. Bizden alınan altın takılar asla alerji yapmaz çünkü her zaman en kaliteli sarf malzemelerini kullanırız.”

“GERÇEK ANLAMDA İNDİRİMLİ TAKILAR”

“MYGOLD Mücevherat olarak gerçek anlamda indirimli fiyat politikası güdüyoruz. Üstelik bu politikayı sadece Sevgililer Günü'nde değil yılın her gününe yaymış durumdayız.”

“ÜCRETSİZ MÜCEVHER TEMİZLİK VE MUAYENE HİZMETİ”

“Yeri gelmişken size ücretsiz mücevher temizlik ve muayene hizmetimizden de bahsetmek isterim. Mücevherler kullanım esnasında hali ile kirlenmekte ve temizliğe ihtiyaç duymaktadır. Kişisel olarak mücevherler temizlenebilmesine rağmen yanlış kullanım yüzünden parlaklığını kaybedebilmektedir. Böyle durumlarda müşterilerimizden ricamız temizlenmesi için takılarını bize getirmeye çekinmemeleridir. Özellikle pırlanta, elmas gibi değerli taşlarla yapılmış takıların merkez taşları çarpma vd. sebepler yüzünden gevşeyebiliyor ve takı sahibinin fark etmediği bir anda değerli taş düşebiliyor. Bu gibi durumlarla da karşılaşılmaması için en az yılda bir kez MYGOLD Mücevherat'a gelinmesi gerekiyor.

Son olarak firmamız ile ilgili ayrıntılı bilgiyi https://www.mygoldmucevherat.com internet sitemizden edinebilirsiniz ve tüm sevgililerin 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutluyorum ve esenlikler diliyorum” dedi.