Dr. Gültekin Akküçük'' Karaman Estetika'da kıymetli öğretmenlerimize 1 ay boyunca indirim yapacağız''

Karaman Estetika Merkezi yetkilisi Uz.Dr. Gültekin Akküçük kısa sürede merkezlerinin büyük ilgili odağı haline geldiğini kaydederken, müşterilerinin olumlu tepkilerinden de çok memnun kaldıklarını ifade etti.

Dr. Akküçük en son sistem cihazlarla, uzman ellerden verilen hizmeti 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle kampanya başlattıklarını söyledi. Akküçük kendisinin ve eşinin de öğretmen çocuğu olduğunu ve onlar için ne yapsalar az geleceğini söyledi. 

Kampanyanın % 10 indirimle bu ay sonuna dek süreceğini ve tüm eğitimcileri kapsadığını söyleyen Akküçük, Milli Eğitim, Üniversite, Dershaneler, Özel Okullar vb. ''Tüm değerli öğretmenlerimizi merkezlerine bekliyoruz,''dedi.

Dr. Gültekin Akküçük konuşmasının devamında;’’ Karaman’ımıza hekim olarak modern ve tüm ihtiyaçlara yönelik bir güzellik salonu  açtık.  Cilt bakımı, epilasyon, makyaj, masaj bu tür işlemlerle Karamanımızda nezih ve temiz bir ortam da uzman eller tarafından yapılan bir merkez haline geldik. Beklediğimiz ilgiyi tahminimizin ötesinde gösteren Karamanlılara sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizler de onlara gerekli hizmeti en iyi şekilde vermeye çalışıyoruz. Merkezimizde bölgesel sarkmalar için radyo frekans tedavileri, tüm ciltler, problemli ciltler, normal yağlı ciltler olarak medikal tıbbi anlamda yapılacak cilt bakımlarımız da var. Dermokil botoks uygulamalarımız, prp dediğimiz zenginleştirilmiş tormositlerden yaygın plazmanın cilt içine enjeksiyonu yapılan tedavilerimizle devam ediyoruz. Bunlar tamamen hekim olarak uygulamamız gereken medikal tedaviler hijyenik temiz güzel bir ortamla birlikte Karamanlılarımıza tüm bu hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ayrıca inanılmaz bir şekilde erkek müşterilerimizden de merkezimiz tercih ediliyor. Şahsen bende erkek müşterilerimizle bire bir ilgilenerek ihtiyaçlara cevap vermeye devam ediyoruz,’’dedi.

Dr. Gültekin Akküçük konuşmasının  sonunda;'' Şimdiden tüm saygı değer öğretmenlerimizin günlerini tek tek kutluyor, nice güzel yarınlara diliyorum,''dedi.

Randevu için;

0338 214 40 19