Hastanecilik alanında yılların bilgi, beceri ve alt yapısıyla kendini ispatlayan Özel Selçuklu Hastaneleri, kendine duyulan güvenin haklı gururuyla, sektöründe öncü olmaya devam ederken, Karaman’da eksikliğini hissettiği okul öncesi eğitime de kendine yakışır bir şekilde yatırım yapmaya karar verdi. Bu alanda sektörün önde gelen eğitim kurumlarından Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumlarıyla anlaşarak, Karaman’daki ilk okul öncesi okulunu 2015 yılında Osman Avcıoğlu Meram Şubesi’yle başlamış olup, 2016 yılı Ekim ayı itibariyle de 240 öğrenci kapasiteli ikinci okulu olan Osman Avcıoğlu Selçuklu Şubesi’yle devam etti.

Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Genel Müdürü-Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü - Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Mevlüt Yeniay açıklamasında; ‘Karaman’a son teknoloji, donanımlı, muhteşem bir eğitim kurumları kazandırmaya devam ediyoruz, eğitim kurumunda her şeyi düşünüldüğünü belirterek, çocuklarımızın en iyi eğitimi alması amacının yanında, güvenlikleri ve konforları açısından da her tür detay göz önünde tutulmuştur’ dedi.

Sayın Yeniay açıklamalarına şu şekilde devam etti:

Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları’nın temel amacı, dini ve milli değerlere bağlı, araştıran, sorgulayan, edindiği bilgiyi uygulayan, öz bakım, özgüven, öz saygı gibi kazanımlar elde eden bireyler yetiştirmek için çıktığımızı bu yolda, Karaman’a ve İç Anadolu bölgesine, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak öğrenci yetiştirmektir. Kreş, kendinden söz ettiren, İç Anadolu bölgesinde ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.

Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları, okul öncesine özel yapılmış mimari projesi ve akıllı bina teknolojisi ile inşa edilmiştir. Yerden ısıtmalı ve bütün sınıflar güneş ışığı alma özelliğine sahiptir. Okul binamız depreme karşı dayanıklılığı raporları alınmıştır. Okulumuzda yangına karşı tüm tedbirler alınmıştır. Binamız da acil yangın çıkışları bulunmaktadır. Aynı zamanda okulumuzun tüm bölümlerinde 7/24 güvenlik kamerası ile görüntü izlenimi sağlanmaktadır. Öğrencilerimizin güvenliği için servis hizmeti vermekteyiz. Öğrencilerimiz evlerinin önünden alınarak okul çıkışında yine evlerinin önüne bırakılmaktadır.

Fiziksel altyapısı, güvenlik önlemleri, mobilyaları, sınıfları, yatakları, oyuncakları, materyalleri ile eğitim metotları ve profesyonel kadrosu ile İç Anadolu bölgesinin en iyi kreşi olma vizyonuna sahiptir.

Okulumuzda sağlığa zarar verecek ortam ve koşullardan uzaklaşmak için hijyen üzerinde büyük bir titizlikle durulmaktadır. Hijyen çalışmaları, yemeklerin kontrolü, yemeklerden günlük olarak numunelerin alınması, içme ve kullanma sularının kontrolleri yapılmaktadır. Yemekhane personelinin tüm sağlık kontrolleri hastanemiz olan Özel Selçuklu Hastanesi’ nde yapılmaktadır.

Çocukların sağlık kontrolleri ve gelişimleri Özel Karaman Selçuklu Hastanesi’nde uzman doktor kadrosu tarafından yapılmaktır.

Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları, 0-72 ay arasındaki öğrenciye hizmet vermektedir. Sınıflarımız her yaş grubunun kendi bünyesinde eğitim göreceği şekilde tasarlanmıştır.

Etkinlik sınıflarının dışında öğrencilerimizin yararlanabileceği Hayvanat Bahçesi, Spor Salonu, Drama-Müzik Salonu, Sinema Salonu, Kapalı ve Açık Oyun Alanları, Yeşil Alanları ve Uyku Odaları tam donanımlı olarak düzenlenmiştir.

Özel sınıflarda sınıf öğretmenlerinin haricinde branş öğretmenleri de ders vermektedir. Bu branşlar ‘’İngilizce, Değerler Eğitimi, Halk Oyunları, İlköğretime Hazırlık Ve Jimnastik ‘’dersleridir.

Okul Öncesi Eğitim Programı uzman eğitimciler öncülüğünde ve son derece deneyimli, tecrübeli hizmet veren kadrosu ile çocuklarımızın gelişimi için gerekli her türlü imkâna sahiptir.

Bilgi ve İletişim:

Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Karaman MERAM Şubesi

Koçak Dede Mah. 288 Sk. No:17 Karaman (Özel Selçuklu Hastanesi Karşısı)

Tel: 0338 214 77 66

Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları Karaman SELÇUKLU Şubesi

Yeni mah. Şehit Metin Yiğit Cad. No:14. Karaman

Tel: 0338 212 65 65