Genç hemşire Ece Yıldırım’ın sahipliğinde Özel Yaşam Sağlık Kabini pandemi kurallarına uygun şekilde düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Kurdeleyi ise törene katılan Bilim ve Sanayi İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı ve iş adamı Ali Atçeken kesti.

Fenari Mahallesi 260 Sokak Ecem Apt. No:7/C’de açılan Özel Yaşam Sağlık Kabininde, hijyen kurallara uygun şekilde hazırlanan alanlarda, kulak delimi, pansuman, enjeksiyon, tara bakımı, serum takma, sonda takma-yıkama, oksijen tedavisi, dikiş atma-alma, kan alma, yaşlı bakım, şeker- tansiyon takibi, gebelik testi ve yanık bakımını içeren sağlık hizmetleri veriliyor.

Tören ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Ece Yıldırım: “Kiniğimizde sağlık hizmetinizi güvenle en doğru şekilde alabilir, 7/24 mobil sağlık hizmeti ve birçok sağlık uygulamasından yararlanabilirsiniz. Sağlık kabinimiz Sağlık Bakanlığı tarafından denetlenmektedir, ruhsatlı ve resmi bir kuruluştur. Sizlere daha iyi ve güvenilir sağlık hizmeti sunabilmek için buradayız. Sağlığın yeri doldurulamaz ve en büyük hazinedir. En değerli hazinenizi korumak için buradayız” ifadelerine yer verdi.