Şeyh Şamil Mahallesinde yer alan ve CHS İnşaat güvencesiyle satışa sunulacak olan Panorama Residence projesinin örnek dairesi bugün düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen açılış törenine Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Gücüyener, MHP Karaman İl Başkanı Av. Oktay Yılmaz, Karaman Belediyesi eski Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çok sayıda davetli ve misafirler katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan CHS İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çelik; “CHS grubun Panorama Residence projesinin inşallah sizlerin katılımıyla örnek dairesinin lansmanını yapıyoruz. CHS Grup daha önce Panoroama projeleri ile devam eden işlerini tamamlamış durumda. Yeni projesi residence 156 daireden oluşan 15 bin metrekare arazisi olan 40 bin metrekare inşaat alanı olan Karaman’ın en özgün en lüks projesi olacak İnşallah. Bununla ilgili uzun süredir çalıştığımız projemiz sizlerin huzurunda açılacak. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Örnek daire açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve davetliler tarafından gezilerek büyük beğeni topladı.

Tören verilen ikramlar ile son buldu.