Bugün itibariyle başlayıp 31 Aralık akşamına kadar devam edecek kampanyada Çalışkan İletişim'e ait İsmet Paşa Caddesi ve Kültür Sokağı'nda bulunan iki şubede balonlardaki yüzlerce hediye sizi bekliyor. Siz de patlatın siz de kazanın.

BALONLARI PATLATIN HEDİYELERİ KAPIN

Balonların içerisinde sizleri bekleyen hediyeler ise şunlar;

TCL L7 32 GB Telefon, Xiaomi Air Dots Bluetooth Kulaklık, Alcatel Smart Tab7 Tablet, Kırılmaz Ekran Koruyucu, 3.5 Mm Zore Kablolu Kulaklık, Telefon Koruma Kılıfı, Pop Socket, Lenova Akıllı Bileklik, Ses Bombası, GMC Oyuncu Kulaklığı, Power Bank, Xiaomi Sinek Kovucu, Xee Fit Akıllı Saat, Xiaomi Wifi Güçlendirici, Popg Oyun Tetik Konsolu, Araç Transmitter, Sandisk Flash Bellek 32 GB, Samsung Hafıza Kartı 32 GB, Telefon Tripot, OTG Dönüştürücü, şarz aleti, araç tutucu ve daha birçok sürpriz hediye sizin olabilir.

Patlat kazan kampanasıyla ilgili olarak Çalışkan İletişim’den yapılan açıklamada:

“31 Aralık 2021 akşamına kadar yapacağınız 100₺ ve üzeri alışverişlerde patlat kazan kampanyamızdan çekiliş hakkı elde edeceksiniz. Telefon, tablet ve robot süpürge alışverişlerinde 2 (iki) çekiliş hakkı, diğer tüm ürünlerimizden (telefon kılıfı, ekran koruyucu modelleri, kulaklık, kablo ve onlarca çeşit ürün) ise 1 (bir) çekiliş hakkı elde edeceksiniz. Kampanyamızda çekiliş hakkı hesaplanırken ürünlerimizin birim fiyatlarının aksine sadece 100₺’lik kampanya alt limitini geçmiş olmak gereklidir. Örneğin 6.000₺ tutan bir telefon, tablet veya robot süpürge alışverişinizde sadece 2 çekiliş hakkı elde etmiş olacaksınız” ifadelerine yer verildi.