Kırığa, çıkığa, çatlağa ve kemik hastalarına şifa olacak bir lezzet Pöç Tandır sağlık açısından da çok faydalı olduğunun altını çizen Ahmet usta “Özellikle eklem ağrıları, kireçlenme ve romatizma gibi rahatsızlıkları olan vatandaşlarımız pöç kemiğinin özelliklerinden kaynaklanan iyileştirici etkisi vardır. Bu tür rahatsızlık çeken insanlar PÖÇ TANDIR yemelidir. Gerçektende faydası vardır. Bu faydası bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Herkes bunu zaten araştırabilirler.

Bu yemeğimizin yanı sıra işletme olarak yine işkembe paça çorbasıda biz çıkarıyoruz. Yine bu kebabımızda uzun yıllar önce Karaman’ın vazgeçilmez yemeği olma yolunda çok iddialıyız Yine bu yemeğimizde çok zahmetli ve güzel bir lezzet. Bunu da vatandaşlarımızın tatması için işletmemizde bulunduruyoruz. Ve de tüm Karamanlı hemşerilerimizi Zemzem Restoranda davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Beylikten Doğan efsanevi bir lezzet… Tat alma duyunuzu şımartan, Lokum (PÖÇ TANDIR) sadece ZEMZEM’DE “Yegane amacımız; damak tadınız.”

Rezervasyon: 0 544 770 60 04 - 0 338 212 51 81

Adres: Ahi Osman Mahallesi, 44 sokak Türk Telekom Müdürlüğü civarı