Birçok müşterinin müdavimi olduğu eşsiz lezzetleriyle büyük beğeni uyandıran Güp Et Lokantası 2. Şubesi ile müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Merkez Şubesi Sertavul’da bulunan ve Karaman Merkez’e 2. Şubesini açan Güp Et Lokantası, Sertavul’a gidemeyip bu lezzetleri tadamayanlar için yeni yerinde şık dizaynı ve muhteşem lezzetleriyle yeni müşterilerini bekliyor. Ramazan Ayı sebebiyle şuan sadece iftarda hizmet veren Güp Et Lokantası, Bayram sonrası tamamen organik köy kahvaltısı ve dürüm çeşitleri ile tam gün hizmet verecek.

Karaman Belediyesi civarı Mezhepler İşhanı karşısında hizmet vermeye başlayan ve Sertavul’u ayağınıza getiren Karaman Güp Et Kasap ve Lokantası, gerek canlı et satışları gerekse de Sertavul usulü lezzetlerin sunulmasında vatandaşlarımıza hizmet verecek.

Kendini lezzetleriyle kanıtlayan Güp Et kalitesini Karaman’a kazandırdıklarını belirten Güp Et Lokantası işletmecisi Burhan Civan; “Hepinizin malum olduğu üzere kendini lezzetleriyle kanıtlayan Güp Et kalitesini Karaman’a kazandıralım istedik. Şehrin merkezi yerinde açtığımız işyerimizde İslami koşullara göre kesilen ve dinlendirilen kuzu ve dana kıyma, pirzola, sakatat çeşitleri, özel yapım sucuklar, piknik için kasap köfte, soslu-sossuz tavuk çeşitleri ve hepsi yerinden doğal organik köy ürünlerini güvenle temin edip tüketebileceksiniz. Kasap reyonu satışı haricinde mekânımızın üst katlarında hizmet vermeye başlayan lokantamızda Sertavul usulü sebzeli-sebzesiz saç kavurma, saçta pirzola, meze, salata, tatlı, meyve ve içecek çeşitleriyle Sertavul menüsünü bulabileceksiniz. Karaman’a yakışan bir mekân hayata kazandırdık. Eşiniz dostunuzla güzel bir sohbete eşlik eden lezzetlerimizle hizmet sektöründe yerimizi aldık” dedi.

Adres: Sekiçeşme Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78/A KARAMAN
Rezervasyon: 0338 213 24 20 - 0537 207 12 62