Her anınızda yanınızda olan MYGOLD Mücevherat, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününde de sizleri yalnız bırakmıyor.  

Kendine has özel tasarımlarıyla 1985 yılından beri sektörün içerisinde olan, Türkiye ve yurt dışında adından söz ettiren MYGOLD Mücevherat, eşinize sevgilinize özel hediyeler alarak sevginizi gösterebileceğiniz 14 Şubat tarihinde kaçırılmayacak fırsatları sizlere sunuyor. Yüzük, küpe, bileklik, set takımı, kolye ve saatlerde %10'dan başlayan, pırlanta ve elmas %50 + %20’ye varan indirimler sunan MYGOLD Mücevherat sizleri bekliyor.

MYGOLD MÜCEVHERAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE DE YANINIZDA

Müşterilerini her zaman olduğu gibi Sevgililer Gününde de yalnız bırakmadıklarını vurgulayan MYGOLD Mücevherat yetkilisi Amine Akdağ, 50’ye kadar varan indirim kampanyasını duyurdu.

Akdağ indirim kampanyası hakkında yaptığı açıklamada:

“Değerli takipçilerimiz sevgili müşterilerimiz. MYGOLD Mücevherat her an yanınızda olduğu gibi Sevgililer Gününde de sürpriz indirimleriyle sizi yalnız bırakmıyor. MYGOLD Mücevherat'ta her ürün grubunda binlerce çeşit modellerimiz tarzlarımız sizleri bekliyor. Sevgililer Gününe özel altın gruplarımızda küpelerde, yüzüklerde, saatlerde, kolyelerde, set takımlarında yüzde 20’ye varan indirimlerimiz sizleri bekliyor. Pırlanta ve elmaslarda yüzde 50 indirim, hatta bazı pırlanta ürünlerimizde yüzde 50 artı yüzde 20 indirim sizleri bekliyor” dedi.

ONU TAŞIYACAK KİŞİ KADAR ÖZEL TASARIMLAR

İndirimlerin yanı sıra sevdiğinize özel tasarımları birlikte hayata geçirelim diyen Akdağ, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Size özel çalışmamızı isterseniz onu taşıyacak kişi kadar özel tasarımları birlikte hayata geçirebiliriz. Bütçenize göre isterseniz sevdiğinizi ve sizin baş harflerinizin olduğu bir kolye tasarlamamızı isterseniz bu aşamada sizlerin yanında olacağız. 1-14 Şubat tarihleri arasındaki bu indirimler asla kaçırmayın” ifadelerine yer verdi.”