Sıradışı olmak, genelden farklı olmaktır. Özgün ve özel olmak, ilginç ve yaratıcı olmaktır. Sevdiklerimize hediyeler alırken de hep öyle olsun istemez miyiz? Özellikle en yakınlarımıza, farklı ve belki de hiç rastlamadığı hediyeler sunabilmeyi. Çünkü onlar bizim için sıradan insanlardan farklılar. Sıra dışı hediyeler aradığınızda karşınıza, binbir türlü şey çıkar: oyuncaklar, masa üstü eşyalar, ilginç kombinlenmiş fotoğraflar, gibi. Ancak bodo.com sizlere bunlardan çok daha sıra dışı hediyeler sunuyor. Nasıl mı? Bambaşka bir tarzda oluşturduğu deneyim hediyeleriyle. Farkındaysanız her ne kadar farklı görünüşte olsalarda, hediye dendiğinde size sunulan şeyler genellikle obje niteliğinde ürünler. Hediye neden sadece obje olmakla sınırlı kalsın ki? Hediyeden beklenen: sevinç, şaşkınlık, heyecan ve mutluluktur. Ve bunları günümüz koşullarında en güzel şekilde yaşatmak için bodo.com deneyim hediyelerini sunuyor.

Sıra dışı hediye önerileri

Bodo.com’un benzersiz dünyasında aradığınız heyecanı bulacaksınız https://bodo.com/tr/hediyeler/. Hem de sıradanlıktan çok çok uzak olan tüm bu deneyimlerde. Bodo sadece sıra dışı olmakla kalmıyor, sizlere ve sevdiklerinize ömür boyu unutulmayacak anlar yaşatıyor. Adı üstünde her bir hediyeden elde edeceğiniz deneyimlerle de yaşamınıza yön verecek adımlar atmanızı destekliyor. Örneğin uçağa binmekten çok korkan arkadaşınız, bu korkuyu yenmeyi çok istiyor ve ne yapacağını bilemiyor. Ona, ‘’Uçuşlar’’ kategorisinden, ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’ sunabilirsiniz. Gerçek bir uçakta gibi hissedecek ancak sadece simülatör olduğunu da biliyor olacak. Böylelikle uçmanın verdiği benzersiz hazzı gerçek bir uçağa binmeden deneyimleyerek, bu korkusunu yenebilecek. Bodo’da her zevke ve tarza göre hediyeler var! ‘’SPA ve Masajlar’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Yeni Deneyim’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Tekno’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Romantik’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Tatil’’, ‘’Uçuşlar’’ gibi kategorilerde, sevdiğiniz herkesin ilgisini cezbedecek en yaratıcı deneyimler bodo’da!

Sıra dışı hediye fikirleri

Bodo’dan alacağınız hediyelerinizi iki farklı şekilde sunabilirsiniz: İlk olarak özel tasarımla hazırlanan hediye kutusunda. Bu kutuya, en çok tercih edilenlerden, ‘’Klasik Masaj’’, ‘’İki Kişi için ATV Turu’’, ‘’İki Kişi için Orman Bisiklet Turu’’, ‘’Twizy Araçla İstanbul Gezisi’’ ve ‘’Boeing 737 Uçuş Simülatörü’’ deneyimlerini, resimli anlatım kartları aracılığı ile ekleyebilir ve hangisini seçeceğine, onun karar vermesini sağlayabilirsiniz. İkinci olarak da, e-posta adresine yönlendirilecek olan, hediyenin içerdiği e-sertifika sunumunu da tercih edebilirsiniz. Bu e-sertifikayı kullanmak için sadece, çıktısını alması yeterli. Kalbinizdeki yeri doldurulamayan anneciğinize, ‘’Pizza Yapım Dersi’’. Babanıza, Babalar Gününde verebileceğiniz, manidar bir deneyim: ‘’Karadeniz Üzerinde Küçük Uçak Turu’’. Sizi omuzlarında taşımış, bu zamana kadar getirmiş sevgili babanızı bu kez havalara çıkaran siz olun. Tüm aileye eğlence dolu yılbaşı hediyesi: ‘’Aile için Yapay Duvar Tırmanışı’’. Bodo ile kendinizi şımartın. Bunu hak ediyorsunuz.