Bir ömür boyu mutluluğa “evet” demek için hazırlık yapan genç çiftlerin mutluluğuna ortak olan Kasr-ı Saadet Wedding, Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan muhteşem bir kampanyaya daha imzasını attı. Yılların tecrübesi ve birikimi ile düğün Salonu işletmeciliği, organizasyon işleri ve çiçekçilik sektörü ile büyük başarı yakalayan Mehmet Sağer, “Herkes Mutlu Olsun Diye” sloganıyla çıkmış oldukları bu yolda, genç çiftlerin hayalleri yarıda kalmasın diye düğün, nişan ve kına programlarını 3 ay toplamda 2.999 TL yaptı.

2 katlı 500'er kişi kapasiteli 2 adet düğün salonları, son derece modern bir şekilde tasarlanmış durumda bulunuyor. Her türlü düğün-sünnet- nişan ve toplu programların yapılabileceği salon Karaman'da yaşanan büyük bir eksikliği de gideriyor.

Kasr-ı Saadet Wedding Düğün salonları sıradan olmayan, en lüks düzeyde ve otel konforunda ve pandemi şartlarına uygun hizmet sunuyor. Önceliği daima konukların memnuniyeti olan Kasr-ı Saadet Wedding Düğün salonları daima titizlikle hizmet veriyor. Düğün sahiplerine en iyi hizmeti sunmak için gelin ve damadın A’dan Z’ye her şeyiyle ilgilenen Kasr-ı Saadet Wedding memnuniyeti en üst safhada tutuyor.

Detaylı bilgi ve iletişim için: 0546 903 90 90

Adres: Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Bulvarı