Karaman'da Eğitim sektörü öncülerinden Fatih Tekin İnşaat sektörüne girdi.

Kurduğu Tekin İnşaat Gayrimenkul Şirketi ile sektöre giriş yapan Fatih Tekin Karaman için inşaat ve emlak sektörünün ne denli önemli olduğunu vurgulayarak sektörün her geçen yıl geliştiğini ve bu alanda yer almak istediklerini ifade etti.

İNŞAAT, TADİLAT, PEYZAJ

Her ay yaklaşık 400 dairenin alınıp satıldığı Karaman'da bu sektöre yenilikçi bir yaklaşım getirmek istediklerini söyleyen Tekin, " Tekin İnşaat ve Gayrimenkul olarak işinin uzmanı ekibimizle anahtar teslim binalardan tutun tadilat ve peyzaj işlerine kadar geniş bir alanda hizmet veriyoruz. Yenilikçi yaklaşım, karşılıklı güven, dürüstlük ve çalışkanlık ilkelerinin ışığında her zaman en iyisini hedefleyen bir şirket kurduk. 

Sahip olduğumuz değerlerimiz ve hayatta kazandığımız deneyimlerle bugün inşaat sektöründe faaliyet göstereceğiz. İnşaat bilgisi, tecrübesi ve takım çalışmasına verdiği önemle ön plana çıkan ekibimiz sayesinde, inşaat projelerine özgü ekonomik, çevresel ve süresel zorluklarla mücadele edebilen, gerçekçi bir çalışma ortaya koymak istiyoruz. 

Şirketimiz mimarlık, insaat , mühendislik hizmetleri, kentsel dönüşüm, kurumsal şubeleri olan firmaların konsept tasarım tadilat işleri, yenileme, gayrimenkul yatırım danışma konularında hizmet verecek. Özellikle inşaat, tadilat, dekorasyon, mantolama, tesisat ve peyzaj işlerinizde en üst düzeyde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bizimle birlikte bu yeni heyecanı ve gururunu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkürler…"dedi

Tekin İnşaat Gayrimenkul
Sekiçeşme Mah. Atatürk Bulvarı No :6 Karaman
Tel: 0541 221 88 80