Ereğli karayolu 7. kilometresinde yenilenmiş ve tekrardan çevre düzenlemesi yapılmış haliyle hizmet vermeye başlayan Truva Park, herkesin arayıpta bulamadığı ender, güzel bir sosyal yaşam merkezi haline getirildi.

Ailenizle ya da arkadaş grubunuzla birlikte taze çayınızı, kahvenizi yudumlarken, günün stresini atarak, huzur depolayacağınız Truva Park'ta dinlenirken, ayrıca okey oynayıp, şehrin gürültülü hemgamesinden uzak, temiz hava soluyup, ayrıca da at binme imkanını da yakalayacaksınız.

Çocuklarınız da atlara binerken, tesisin geniş ve güvenli bahçesinde, kediden köpeğe birçok hayvanla da vakit geçirme şansını yakalayacaklar.

Her türlü soğuk sıcak meşrubatın beraberinde, nargile keyfini de müşterilerinin hizmetine sunulan Truva Park'ta,  ayrıca yeni evleneceklere, nişan, sünnet düğünü yapacaklara, alternatif, ferah 1000 kişilik açık hava kır düğünü imkanını da Karamanlıların hizmetine sunulmakta.

İşletme sahipleri Ramazan Ayı sonrasında açık büfe kahvaltının yanında, öğle, akşam yemekleri, toplantı, açılış, davet etkinliklerine ev sahipliği de yapacaklarını ifade ettiler.

Bunlara ek olarak aylık olarak, at biniciliği kursununda verileceği tesiste, özel eğitime muhtaç öğrenci ve hastalara özel, atlı terapi imkanı da sunulacağı da eklediler.