Evde ki müzik çalarda bir şeyler dinlemek onun sevdiği eylemlerdendi. Ama asıl müzik kariyerine başlaması ve buna devam etmesi sancılı bir sürecin ardından olmuştur. Sanatçı anaokulunda çıkmaya başladığı sahnelerden hiç inmedi. şeklinde ki aramalar onun çok fazla sevildiğinin kanıtı olarak gösterilebilir. Başarılı bir şekilde kariyerine başlayan sanatçı bunu devam etmektedir.

Tuğkan Kariyerine Nasıl Başladı?

Küçük yaşlarından itibaren katıldığı her yarışmadan derecelerle ayrılan sanatçı müzik kariyerine çok da mutlu olmayan bir hikayeyle giriş yaptı. Amacı o zamanlar bir şarkıcı değil bir futbolcu olmak olan Tuğkan futbol oynamak için çıktığı sahada kaza geçirdi. O zamanlar henüz 15 yaşında olan sanatçı bu kaza sonucunda bir süre evde vakit geçirmek zorunda kaldı.

Enstrümanlara olan ilgisi yine galip geldi ve Tuğkan evde gitar çalmayı öğrenmeye başladı. Kalemi kuvvetli olan sanatçı gitar çalarken ilk bestelerini de yaptı. Daha sonra ilk parçası olan “Geber” isimli parçayı Youtube yükleyerek kariyerini başlatmış oldu. Böylece kısa bir süre içerisinde de ün yakalamayı başardı.

Tuğka’nın En Beğenilen Şarkıları

Tuğkan ilk kez Youtube isimli mecraya Geber parçasını yükledi. Oldukça duygu yüklü ve serzenişlere sahip bu parça binlerce kişinin kalbine dokunmayı başardı. Tuğkan da bu parçayı yazarken çok iyi bir ruh hali olmadığını belirtmiştir. Kariyerine tek parçalar çıkararak devam eden sanatçı daha sonra Sen Benim ve Ele Layık isimli parçaları çıkarmıştır.

Sümbül şarkısını çıkardıktan 1 yıl sonra da Duble ve Kaç isimli parçalarını artarda çıkarmış ve hayranlarını mutlu etmiştir. şeklinde ki aramalara bakarsak hayranlarının 2020 yılında çıkan bu parçayı da çok sevdiğini söyleyebiliriz. Siz de Tuğkan şarkılarını indirmeyi isterseniz profesyonel platformları tercih etmelisiniz. Bu sayede en beğenilen şarkıları pratik bir şekilde indirebilirsiniz!

Kaynak: