Karaman'da İsmetpaşa Caddesi ve Kültür Sokağındaki iki şubesiyle hizmet veren Çalışkan İletişim, yüksek kur fiyatlarına rağmen cep telefonları, teknolojik ev aletleri ve teknoloji ürünlerini en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Türk Telekom bayisi olan Çalışkan İletişim'de Türk Lirası hala değerini korumaya devam ederken, belirli ürünlerde de sabit tutulan fiyatların yanı sıra "2 taksit bizden" kampanyası uygulanıyor. Türk Telekom'un bayisi olmasından dolayı teknoloji ürünlerinde fiyatları sabit tutabilen Çalışkan İletişim'de ev interneti, cep telefonu mobil faturası ve sabit telefonlar üzerine 12 aya varan taksit imkanları da sunuluyor.

Cep telefonundan tablete, akıllı ev süpürgesinden akıllı saatlere, bol çeşitli kulaklıklardan teknolojik ev aletlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi bulunan Çalışkan İletişim'de çok özel fırsatlar Karaman halkına sunuluyor.

Muhteşem kampanyalar ve çok daha fazlası için Çalışkan İletişim'e uğrayarak teknolojinin en verimli ürünlerine sahip olabilirsiniz.