Okul öncesi 3-6 yaş grubuna eğitim veren Turkuaz Anaokulu, ilimizde hizmete açıldı. “Eğitime yapılan yatırım en hayırlı hizmettir” felsefesi ile eğitim sektöründe ismini duyuran ve Turkuaz City konutları içerisinde milli eğitim standartlarına uygun şekilde inşaat edilmiş olan kurum, alanında uzman eğitimci kadrosuyla hizmete hazır şekilde siz velileri ve minik öğrencileri bekliyor.

Okul Müdüresi  Gülsen Kayserilioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Turkuaz City konutları içerisinde anaokulu olarak inşa edilmiş mili eğitim standartlarına uygun 3-6 yaş okul öncesi grubuna eğitim vermektedir.

Sevgili aileler çocuklarınız için sizlerde en iyi okul ve eğitim araştırması içerisindesiniz. Alanında uzman deneyimli eğitimci kadromuz ile çocuklarımıza müzik, drama, orff, satranç, İngilizce, jimnastik branş derslerimiz ile ahşap atölyesi, mutfak atölyesi, yaşam beceri atölyesi, çömlek atölyelerimizde eğlenerek öğrenen yeni nesille yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Kaliteden ödün vermeden fiyat politikasında da açılış yılımıza özel bir kampanya ile sabah 08.00-17.30 saatleri arası tam gün çocuğun ihtiyaç duyacağı eğitim-öğretim hizmetleri için aylık 750TL hizmet verecektir.

Eğitime yapılan yatırım en hayırlı hizmettir felsefesi için Karamanlı aileleri okulumuza bekliyoruz” dedi.