Karaman’da “Yaşam Kişisel Danışmanlık Merkezi” adıyla kurulan merkezin açılışını, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak birlikte yaptı.

Açılışta konuşan merkezin kurucusu Cennet Eren, yaşam kalitesini arttırmak ve toplumun ruh sağlığını korumak adına profesyonel danışmanlık hizmetleri vereceklerini söyleyerek açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.

Açılışı yapılan merkezde Cennet Eren: Danışman ve Öğrenci Koçu, Elif Koçak: Danışman ve Oyun Terapisti, Esma Turhan: Diyetisyen, Cansu Geçgel: Muhasebe ve İnsan Kaynakları Sorumlusu olarak Karaman halkına hizmet verecekler.

Açılış töreni kurdele kesiminin ardından verilen ikramlar ile son buldu.

Açılış törenine AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Hüsamettin Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Yemiş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kemal Toprak ve davetliler katıldı.

Adres: Fenari Mahallesi Yunus Emre Caddesi Çağrı İşhanı No:5/A