Gazetemiz kurucusu Ahmet Küçükcicibıyık tarafından kurulan Yaseminin Bahçesi e-ticaret sitesi güvenlik yönünden her türlü altyapıya sahip ve hızlı alışveriş imkanı, hızlı kargo sistemi ile Türkiye'nin her yerindeki Karamanlılara ve tüm Türkiye’ye hizmet vermek için satışlarına bugün itibarıyla başladığı duyuruldu.

Ahmet Cicibıyık yaptığı açıklamasında; “Karaman’ın başta Ermenek-Taşeli bölgesi, Ayrancı ve diğer İlçe ve köylerimizdeki yerel üreticilerimizi bularak, doğal ortamda ve ata tohumları ile elde eden ürünlerimizi ülke genelindeki tüketicilerle buluşturmayı amaçladık. Yaklaşık 4 aydır tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve bugün itibarı ile de satışlarımıza başladık.

Ermenek-Taşeli bölgemizin başta Cevizi, Cevizli Bandırması, Pekmez Helvası, Domates kurusu, Patlıcan, Kabak, Biber Kuruları, Tarhanaları, Menengiçi, Bademi, Sumağı, Kekiği gibi birçok ürünü, Dağ Köylerimizdeki üreticilerimizin çok özel Balları, ev eriştesi, köy bulguru, Elma ve Kayısı Kuruları, Ekşikara Üzümü, Karaman’ın meşhur Tahinli Pidesi ve Lokuru, yine Karaman’ın özel üreticilerinin meşhur Keçi/Koyun sütü karışımlı (%70 Keçi-/30 Koyun) Tulum Peyniri, Kaşar Peyniri ile Ayrancımızın dünyaca ünlü Divle Obruk Peynirleri ve daha birçok yöresel ürün çeşitleri ile satışlarımız olacak.

Ürünlerimizde kalite ilk sıradadır ve bazı ürünlerimizin de kalite sertifikalarını da alarak bu kaliteyi belgeledik. Kalite ilkemizden sapmadan ürün sunacağız.

İnanıyorum ki; bu yolda büyük bir aileyiz. Karaman'ın geleneksel yöntemlerle tarımla uğraşan üreticilerimiz bu hikâyenin baş kahramanlarıdır. Bağında, bahçesinde, tarlasında dalından topladığı doğal sebze ve meyvelere kokusu sinen anne elinin lezzeti bu hikâyenin tadıdır. Odun ateşi başında alın teri bırakan kadınlarımız bu hikâyenin emeği ve değeridir.

Bütün bu amaç ve sorumlulukla tarlada izimiz harmanda sözümüz olsun istedik.

Yasemin'in Bahçesi sanal marketimizi, www.yasemininbahcesi.com , Facebook ve Instagram sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. "Yurdum üretsin" parolasıyla çıktığımız bu yolda yerli ve doğal ürünleri sofralarınıza ulaştırmak önceliğimiz olacak" dedi.

www.yasemininbahcesi.com