Türkiye'nin ilk 6 katlı ranzasını üretip kendini tanıtan yeni mobilya, günümüzde değişen ihtiyaçlara göre mobilya üretimi yapmakta olup, özellikle az yer kaplayan çok kullanışlı modüler, Akıllı ve hareketli mobilyalar üretmektedir… Günümüzde küçülen evler, daralan odalar yaşam alanlarımızda kısıtlamakta olup mobilyaların az yer kaplayan ve çok kullanışlı ürünler olarak tasarlayıp üretmekteyiz… Bir ihtiyaç olan duvar yatakları ile sadece 2 metrekarede yatak, gardırop, kitaplık ve tv ünitesi olarak kullanabileceğiniz dar ve küçük evlerde daha çok kullanım alanları oluşturmaktadır. Ebeveyn odalarındaki sabit yatak – şifoniyer – baza – komodinlerin yerine istendiği zaman açılıp kapanan akıllı hareketli duvar yataklarını ürettik.


Günümüzde 1+1 ve 2+1 evlerde, öğrenci yurtlarında, toplu konutlarda, uygulanmaktadır. Yüksek fiyatlarla aldığınız tv ünitelerinin yerine kullanabileceğiniz hem  gardırop – kitaplık yatak ünitesi yada isterseniz vitrin olarak kullanabileceğiniz dekoratif şık ürünlerimizle bir çok özelliği bir arada toplayan DUVAR YATAKLARI  ile istendiği zaman açılıp kapanan akıllı hareketli mobilyalar üretiyoruz.


Genç odaları için ürettiğimiz GİZLİ RANZA ile sadece 2 kapak içinde açılıp kapanan ister 2 katlı ister tek katlı olarak kullanabileceğiniz akıllı hareketli modüler mobilyalı GİZLİ RANZA ile dar mekanlarda geniş kullanım alanları sunmaktayız. Çok yer kaplayan sabit ranzalar yerine hareketli açılıp kapanan ranzalar ile geniş hareket alanları sağlanmaktadır. GİZLİ RANZA modellerimizle kapaklardaki manzara resmi şık ve dekoratif bir tablo görünümü verir.Ürünlerimizin mobilya malzemeleri anti kanserojen, antibakteriyel sağlımız için zararsız malzemelerden üretilmiştir.


Ürünlerimizde kullanılan montaj şekli mitifix  sistemi ile olup sadece bir tornavida ile kurulmaktadır. Ürünlerimiz en son sistem makinalarda kelip hazırlanmaktadır. Ürünlerimizi Türkiye'nin her tarafına ve Avrupa ülkelerine kargo ile göndermekteyiz.


Firmamız sihirli sehpalar üreticisi olup tek açılır, 2 açılır ve 8 kişilik yemek masasına dönüşen sihirli masalar üretmekte olup, isterseniz sehpa isterseniz  8 kişilik yemek masasına dönüşen sihirli sehpalar üretmekteyiz.


Bundan sonrada AR-GE çalışmaları ile yenilikleri sizlere sunmaya devam edecek…


Ayrıntılı bilgi için www.yenimobilya.com ziyaret edebilirsiniz…


SİZ HAYAL EDİN, YENİ MOBİLYA YAPAR…


Galeriyi görmek için tıklayınız.


Yeni Mobilya - Saim Ülker


Telefon: 0 338 21 432 52        -             GSM: 0535 861 30 45


www.yenimobilya.com                           Mail: [email protected]


ADRES: Hamidiye mahallesi, Yeni Belediye Karşısı , Eski Sanayi Sitesi , 349. Sokak, Numara:13  -  KARAMAN