Mygold Mücevherat firma yetkilisi Amine Akdağ yaptığı açıklamasında; “Efsane indirim günleri mağazamızda 24 Kasım’da başlayıp 30 Kasım’da bitecektir. Mygold Mücevherat Karaman’da pırlanta, elmas ve saat reyonlarında yüzlerce üründe muhteşem indirimler Karamanlılarla buluşacaktır. Karaman altın fiyatlarının İstanbul Kapalıçarşı reel fiyatları ile uyumlu uygulandığı mağazamızda ayrıca efsane indirim günleri fırsatlarını kaçırmayın. Kısıtlı bütçesi olan ya da parasını en verimli şekilde harcamak isteyenlerin kaçırmayacağı fırsatlar 2. İstasyon caddesindeki Mygold Mücevherat mağazamızda sizleri bekliyor.

Altın fiyatları düştü, üstüne birde indirim günleri başladı. Altın fiyatlarının düşmesi ayrıca efsane indirim günlerinin başlaması ile pırlanta, elmas, saat ve altın takılarda muhteşem indirim fırsatı oluştu. Ayrıca Mygold da sarafiye, kuyumculuk ürünlerinin içinde olduğu tasarım takılar ve yatırım altınlarında satışı yapılmaktadır.

Efsane kampanyaların gerçekleştiği Kasım ayı indirim günleri 24 kasım tarihinde başlayacak ve ay sonuna kadar devam edecek. Bu arada 24 Kasım öğretmenler günü ve 27 Kasım efsane Cuma bu hafta içinde yaşanacak” dedi.

https://www.instagram.com/mygoldmucevherat/

www.mygoldmucevherat.com