Rize’de genç yaşlı herkesin spor yapabileceği “Myfitnees Clup Spor Salonu” açıldı.

Açılışa Rize Belediye başkan yardımcısı Sultan Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve çok sayıda spor sever katıldı.

İşinde uzman iki müteşebbis bayan, Funda Gün Kazmaz ve Tülay Usta işletmeciliğinde açılan salonda Fitness, cardio, gymball, gymstcik, aerobic, body bar, step plates, personal training, bölgesel zayıflama kilo alma ve verme, aletle jimnastik yapılabilecek.

İşletme sahiplerinden ve aynı zamanda eğitimci Funda Gün Kazmaz, "Kendimizi insan yaşamının tüm evreleri için fiziksel aktivitenin önemi hakkında bilinç oluşturmaktan sorumlu hissediyoruz. Fiziksel aktiviteye alışık değilsiniz, zamanınız yok, sonuç göremiyorsunuz, sabırsızsınız, egzersiz yapmayı sevmiyorsunuz, kendinizi zorlamak ve efor sarfetmek çok güç. İşte biz bu arada devreye giriyoruz. Sizlere motivasyonunuzu bulup sürdürmenize yardımcı olmak, kişisel hedeflerinizi nasıl koyup ulaşacağınız hakkında bilgilendirmek ve fiziksel aktiviteden nasıl zevk alabileceğinizi göstermek için buradayız. Daha iyi bir görünüm, iyi bir form, daha fazla enerji ve güç, strese karşı dayanıklılık ve daha iyi bir ruh hali için tüm spor severleri salonumuza davet ediyoruz” dedi.