Karaman Devlet Hastanesine bağlı Karamanoğlu Mehmet Bey Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi binası tamamen yeni Devlet Hastanesinin bünyesine taşındı.

Yetkililer gerek basın aracılığıyla gerekse anonslarla taşındıklarını bildirmelerine rağmen hala vatandaşların eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine gittiklerini söylediler.

Geçtiğimiz hafta 82. Yıl Devlet Hastanesinde bulunan Fizik Tedavi, Psikiyatri gibi bölümlerini taşıyan hastane yetkilileri son olarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini de tamamen yeni yerine taşıdı.

Yeni Hastane nerdeyse 6 yıldızlı bir otel havasında!
Hastalar yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi acilinde tedavi görmeye başladı. Bu yeni halinden çok memnun olan hastalar, modern otel havasında ki hastaneyi çok beğendiklerini ifade ettiler. Evelsi gün vefat eden Nermin Babaoğlu adına tefrişatı yapılmış odada isminin ömür boyu yaşayacak olması ve bunun yanında birçok hayırseverin adına tefrişat yapılan oda ve bölümlerin sağlığa yapılan yatırımın ne kadar önemli olduğunun da bir göstergesi oldu.

Karaman Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Ek binası, hafta sonu itibariyle yeni hastanemize taşınmıştır. Çocuk hastalıkları poliklinikleri, kadın doğum servisi, poliklinikleri ve doğumevi acil servisi tamamı ile hizmet vermeye başlamıştır. 
Ayrıca Karaman Devlet Hastanesi 82. Yıl ek binası Fizik Tedavi Kliniği, ünitesi, TRSM, Psikiyatri Servisi ve poliklinikleri hizmet vermeye başlamıştır. Randevu almak isteyen ve bize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız, şu anki mevcut numaraları kullanacaklardır.
Çok yakında hizmete girecek olan santral numaralarımız: 
(0 338) 217 00 10
(0 338) 217 00 11
(0 338) 217 01 11
(0 338) 217 20 10