2014’ün son günlerinde kuruluşunun 15. yılını kutlayan Avrasya Hospital, çalışanları için hazırladığı Kıdem Ödülleri’ni eğlenceli bir törenle takdim etti.

Hastalarına kapılarını açtığı 1999 yılından itibaren şifa dağıtan Avrasya Hospital, kuruluşunun 15. yılını kutladı. 15. yılı şerefine çalışanlarına Kıdem Ödülleri veren Avrasya Hospital, düzenlediği eğlenceli törenle 2015’e de ‘Merhaba’ dedi. İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan Avrasya Hospital’da düzenlenen törene, Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölge Müdürü Mehmet Nurettin Tanın, Esenler İlçe Kaymakamı Yücel Ünal, Zeytinburnu Kızılay Şube Başkanı Remzi Yılmaz, Zeytinburnu Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak, Rumeli Türküleri Sanatçısı Arif Şentürk, Sanatçı Özge Doğru Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca, sanat, spor, ekonomi, sağlık camiasından birçok davetli ve Avrasya Hospital’da görev yapan tüm personel katıldı.

ALTIN, GÜMÜŞ VE BRONZ ÖDÜLLER VERİLDİ

Avrasya Hospital tarafından verilen Kıdem Ödülleri, personelin çalışma yıllarına göre altın, gümüş ve bronz olarak tasarlandı. 15 yıl çalışanlara altın, 10 yıl çalışanlara gümüş ve 5 yıl çalışanlara ise bronz ödüller takdim edildi. Çalışan tüm personel ile 15 yıldır beraber oldukları ve bu kurumu birlikte büyüttükleri için ödül töreni düzenlediklerini belirten Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, “15. yılımızı tamamladığımız bu özel gün, aynı zamanda yeni yıla da denk geldi. Hep birlikte hem yeni yılımızı kutlayacağız hem de bu kurumu birlikte büyüttüğümüz için çalışanlarımıza ödüller vereceğiz. 370 kişilik kadromuzda 15 yıldır çalışan yaklaşık 35, 10 yıldır çalışan yaklaşık 70, 5 yıldır çalışan ise yaklaşık 60 doktor, hemşire ve personelimiz var. Kanser, teşhis tedavi, kalp damar hastalıkları konusunda sağlık hizmetleri veriyoruz. Kalp cerrahisi ve mikro cerrahi yapıyoruz. Her alanda görüntüleme ünitelerimiz var. Bu nedenle alt yapımız tamamıyla mevcuttur. Ayrıca biz sadece İstanbul değil, tüm Türkiye’ye, Balkanlar’a, Ortadoğu’ya ve Kafkas ülkelerine uluslararası hizmet veriyoruz” diye konuştu.

“AVRASYA HOSPITAL HASTALARINA ÖZEL İLGİ GÖSTERİYOR”

Avrasya Hospital’ın kendisi ve ailesi için öneminin çok büyük olduğunu belirten Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölge Müdürü Mehmet Nurettin Tanın, “Avrasya Hospital, sağlık hizmetleri dışında hastalarıyla özel olarak ilgileniyor. Bu da herkesi memnun ediyor. Herkesin başarılarının devamını diliyor ve yeni yıllarını kutluyorum” diye konuştu.

Ödül alan doktorlardan Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Ali Rıza Cenal, “Avrasya Hospital açılalı 15 yıl oldu. Herkesi çok seviyoruz ve uyum içinde çalışıyoruz. Böylece başarımız daha da artıyor. Ödüllerimizi aldık ve çok memnunuz herkesin yeni yılını da kutluyorum” şeklinde konuştu.

ŞARKILARIYLA MESLEKTAŞLARINI COŞTURDU

Yeni yıla girerken sağlık çalışanlarına Kıdem Ödülleri’nin takdim edildiği özel günde meslektaşlarını yalnız bırakmayan, Avrasya Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esat Akıncı seçmiş olduğu türküleri saz eşliğinde seslendirerek meslektaşlarına keyifli dakikalar yaşattı. Prof. Dr. Esat Akıncı’dan sonra sahne alan sanatçı Özge Doğru’da şarkılarıyla ödül törenine renk kattı.

Prof. Dr. Esat Akıncı,” Yeni yıla girdiğimiz bu günde Avrasya Hospital ailesinin bir üyesi olarak yer almaktan mutluluk duyuyorum. Burada ekip olarak büyük işler başarıyoruz ve uyum içerisinde çalışıyoruz. Yeni yıl ile birlikte her şeyin daha da iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Avrasya Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esat Akıncı,” Yeni yıla girdiğimiz bu günde Avrasya Hospital ailesinde yer almaktan mutluluk duyuyorum. Burada ekip olarak büyük işler başarıyoruz. Ekip olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Yeni yıl ile birlikte her şeyin daha da iyi olacağına inanıyorum” dedi.