Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni atanan yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni atanan Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Niyazi Kocakaplan, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Osman Kaplan, Uzm. Dr. Duygu Eren Dağlar, İdari Mali Hizmetler Müdürü Salih Turan, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcıları Şemsettin Emek, Emre Çelik ve Hüseyin Çok ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Rahime Temurayak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlere Başkan Karaer’in yanı sıra Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Erdem Özcan, Hasan Akköprü, Bayram Keskin, Hüseyin Sinan ve Orkun Türken de katıldı.

Başhekim Kocakaplan’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Şube Başkanı Baki Karaer, Aydın Sağlık-Sen olarak sağlık hizmetlerinin kalitesi ve ulaşılabilirliğinin artırılması ile sağlık çalışanlarına yönelik olarak yapılacak her türlü çalışma veya projeye destek veremeye hazır olduklarını ifade etti. Karaer, “Tüm idarecilerimize Sağlık-Sen ailesi olarak başarılar dileriz” dedi.