Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan ve Şubat 2015’ten itibaren devam eden “evde hasta ziyaretleri” kapsamında Karaman’ın Hamidiye Köyünde, Devlet Hastanesinin Sağlık hizmetlerinden yararlanan ve şifa ile taburcu olmuş bir hastayı evinde ziyaret etti. 
Ziyaret sonrası Hamidiye Köy Kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Dr. Ayhan Erenoğlu İlimiz kamu hastanelerinde verilen sağlık hizmetleri hakkındaki halkımızın düşüncelerini sordu. Kahvedeki köy sakinleri ile samimi bir havada geçen görüşme esnasında, onlarla birebir iletişim kurarak aldıkları sağlık hizmetlerinin sunumu, sunulan hizmetlerle ilgili beklentilerini, sağlık sistemi hakkındaki duygu ve düşünceleri birinci ağızdan dinledi. 
Vatandaştan gelen öneri, şikâyet ve isteklerin kendilerine yol gösterdiğini, yönetici olarak kendilerinin göremediği eksiklikleri halkımızın dikkati ve hassasiyeti sayesinde giderildiğini anlatarak, “ sizin fikirleriniz bizler için çok önemli” dedi.