Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz" mesajıyla başlattığı kampanyaya il sağlık müdürleri de sosyal medya hesaplarından destek verdi. Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun’da paylaşımında, Kırıkkale’ye seslenerek, "Siz de kolları sıvamaya hazır mısınız?" sorusunu yöneltti.

Sağlık Bakanlığı'nca yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için televizyonlarda gösterilmek üzere "Kolları sıvıyoruz" sloganıyla kamu spotları hazırlandı.

Bakan Koca, Twitter'dan kampanya için hazırlanan kamu spotunu, "Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz" mesajıyla paylaştı.

Bunun ardından il sağlık müdürleri de sosyal medya hesaplarından, aşılamanın önemini vurguladıkları mesajlarını paylaşarak kampanyaya destek verdi.

İl sağlık müdürleri, yaptıkları paylaşımlarda mevkidaşlarına çağrıda bulundu.

Kampanyaya katılan Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Bayburt’tan gelen mesaja cevaben aşılama faaliyetleri için tüm sağlık çalışanları olarak "kolları sıvadıklarını" belirtti.

Kurşun, Kırıkkale’ye seslenerek, "Siz de kolları sıvamaya hazır mısınız?" sorusunu yöneltti.

Kurşun mesajında: “Türk Dilinin Başkenti Karaman olarak Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın mesajını aldık. Yunus Emre'nin öz torunları olarak, Dede Korkut'un torunları Bayburt il Sağlık Müdürlüğü'nün çağrısına uyduk kolları sıvadık. Bizde Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü'ne sesleniyoruz sizde vaka sayılarını sıfırlamak adına kolları sıvamaya var mısınız?” ifadelerine yer verdi.