Bursa’da Bioenerji uzmanı Çağlar Seziş, kullandığı kendine özgü Bioenerji tekniği ile mide, bağırsak, ve kronik kabızlık, ishal, reflü gibi bir çok sıkıntıya çözüm olabiliyor.

Özellikle mide ve bağırsak sorunlarından dolayı ortaya çıkan psikolojik problemlerinde giderilmesi sağlandığını ifade eden Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, Türkiye ve yurt dışından gelen hastalarının sıkıntısına çözüm oluyor. Seziş yaptığı uygulamanın yanı sıra gelenlere verdiği tavsiyeler ile insanların yaşam ve sağlık kalitesini arttırıyor. Seziş, "Mide ve bağırsak sorunları ile buna bağlı çıkan psikolojik problemler ile gelen kişiler ilk seanstan itibaren hızlı ve olumlu sonuçlar alıyor. Bioenerjinin insan sağlığına en ufak bir zararı olmadığı gibi sağlıklı bir kişinin bile bioenerji ile bağışıklık sisteminin de güçlenmesine fayda oluyor. Bu konuda birçok bioenerji eğitim seminerleri düzenliyoruz. İnsanlar genellikle tıbbın yetersiz kaldığı noktalarda bioenerjiyi bir alternatif olarak görüyorlar" diye konuştu.

Bioenerjinin çeşitli hastalıkların tedavisinde büyük katkı sağladığı artık herkesçe bilindiğini belirten Seziş, "Bioenerji insanın özünde bulunan bir enerji çeşidi. Önemli olan bu enerjiyi kişinin aktif etmesidir. Şifa verdiği kişilerde yaşadığı mide, bağırsak problemlerinin ve buna bağlı psikolojik sorunların kalıcı olarak giderilmiş olduğunu görüyoruz" dedi.