Bioenerji Uzmanı Psikolog Çağlar Seziş, bioenerji tekniği ile kanser tümörlerinde yüz güldüren sonuçlar elde edildiğini söyledi.

Modern tıbbın "Artık yapacak bir şey yok" dediği noktada alternatif tıpla başarılı sonuçlar alındığını ifade eden Bioenerji Uzmanı ve Psikolog Çağlar Seziş, "Bioenerji terapisi için gelen hastalar neyle karşılaşacaklarını bildiklerini için terapilerde rahat oluyor. Modern tıp ile kemoterapiye giden hastalar ise ağrıdan, acıdan kurtulmak ve bağışıklık sisteminin artması için bioenerjiye geliyor. Uygulama yapılan alan dışında etkileri bütün vücutta fark edilerek hastaların hayat kalitesi artıyor. Türkiye’nin her yerinden ve yurt dışından bile gelip şifa bulanlar var. Olumlu sonuçları genelde mide, pankreas, bağırsak, akciğer ve meme kanserlerinde daha belirgin" diye konuştu.

Kendi geliştirdiği yöntem ile mide ve bağırsak hastalıklarının tedavi edilebildiğini iddia eden Seziş, "Mide ve bağırsak problemlerinden dolayı yaşanan psikolojik problemler dahil, kabızlık, reflü, gastrid, ülser, kolit gibi sıkıntılar da giderilebiliyor. Bu gibi rahatsızlıklar da kısa sürede netice alınabiliyor" dedi.