Karaman Devlet Hastanesi’ne açılması planlanan Anjiyo ve KVC Servisi (By-pass) için sistemi kuracak Ankara Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nden Kardiyoloji Klinik Şefi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Halil Lütfü KISACIK ve KVC Kliniği Başasistanı Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Ümit Kervan, Karaman Genel Sekreterliğimize gelerek, Genel Sekreterimiz ile kısa bir konuşma yaparak; ilimizin medar-ı iftiharı olan hastanemize geçilmiş, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi dahil tüm yöneticilerimiz ile beraber açılacak ilgili birim için ameliyathane, yoğun bakım ve servisler dolaşılmıştır.

Kendilerinin yöneticilerimize verdiği kısa bir brifing ile hastane alt yapımızı çok beğendiklerini anjiyo ve KVC Ünitesi (By-Pass) için bugünden itibaren gerekli çalışmalara beraber başlayacaklarını, inşallah kısa sürede bu ünitemizin hizmete açılmasını sağlayarak, Karamandaki ihtiyaç duyulan bütün hastalarımızın diğer illere gitmeden, ilimiz merkezinde bu hizmeti verme amacında olduklarını bizlere belirttiler.

Toplantıya; Genel Sekreterimiz Dr. Ayhan Erenoğlu, yanında İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasuleymanlıoğlu, Uz. Dr. M. Nihat Atabek (Tıbbi Hizmetler Başkan Vekili), Hastane Başhekimi Uz. Dr. Orhan Fesçekoğlu, Yoğun Bakım Sorumlusu Başhekim Yard. Uz. Dr. Mesut Ünal, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Naime Saydam, İdari Mali İşler Müdürü Mehmet Karagöz, Otelcilik Müdürü Fatma Korkmaz, Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanları ve Kardiyoloji Uzmanları katılmışlardır.

Genel Sekreterlik olarak amacımız; olması gereken en kısa sürede ilimiz için hayati değerde olan bu birimi kısa sürede açıp, halkımız hizmetine sunmaktır. Şimdiden Karaman halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

HABER MERKEZİ