Devlet Hastanesi Bahçesine Kamelyalar Alındı
Hükümlülerin topluma kazandırılması amacıyla birçok ilde başlatılan ve cezaevlerindeki mahkûmların kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu eşyaların üretildiği sosyal sorumluluk projesine Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği de destek verdi. 
Genel Sekreterlik tarafından Konya Kapalı Cezaevinde kalan mahkûmlar tarafından yapılıp satışa sunulan kamelyalardan 10 tane alındı. Devlet Hastanesinin Ana giriş ve acil giriş bahçesinde çeşitli yerlere monte edildi
Alafranga Tuvaletler Alaturkaya Dönüştürüldü
Karaman Devlet Hastanesi’nin imar ve projelendirme aşamasında yapımına karar verilen alafranga tuvaletlerinin, hasta ve çalışanlardan gelen talep üzerine 20 tanesinin değiştirilmesine karar verildi.  
Özellikle hasta sirkülasyonunun ve çalışanların yoğun olduğu bölümlerdeki tuvaletlerin hijyen açısından sağlıklı olmaması üzerine yapılan değişikliklerden hastalar kadar çalışanlarda memnuniyet duydu.  
Önümüzdeki günlerde değiştirilen alafranga tuvalet sayısının artacağı belirtildi. 
200 Araçlık Acil Giriş Kısmına Yeni Otopark Yapıldı
Karaman Devlet Hastanesine başvuruda bulunan hasta sayısının artmasıyla birlikte zaman zaman yaşanan park yeri sıkıntısına çözüm bulundu.  Özellikle acil hasta sayısının yoğunluğuna bağlı olarak ihtiyaç haline gelen yeni bir oto park alanı için Karaman Belediyesi ile işbirliğine gidilerek 200 araçlık yeni bir otopark alanı oluşturuldu. 
 Devlet Hastanesinin Acil Giriş Bölümü tarafında bulunan boş alanın otopark olarak değerlendirilmesi üzerine Karaman Belediyesi tarafından yürütülen otopark çalışmalarında sona gelindi. Yeni otopark alanının henüz açılmadan bile ambulans yoluna park eden araçların artık yeni alana park ettikleri gözlendi.  Bundan böyle Hastane bahçesinde park yeri sıkıntısının yaşanmayacağı, ambulans yolunun daima açık olacağı bildirildi.