22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısıyla Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Uğur Dermirel, tebrik turuna önce Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. İbrahim Ermut’ a uğrayarak karanfil takdiminde bulundular. Daha sonra ADSM çalışanlarını kliniklerinde ziyaret ederek tek tek karanfil dağıtan Uzm. Dr. Nuriye Ulu ve Dt. Uğur Demirel, çalışanlara kutlamada bulunarak başarılar diledi.

Akşam 18.00’da Diş Hekimleri için düzenlenen yemekte açılış konuşması yapan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye ULU; “Ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin 0 yaştan, vefata kadar her dönemde ihtiyaç hissedilen ciddi bir görevi özveriyle ifa ederken, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası vesilesiyle bütün ebeveynlerimizi, öğretmenlerimizi, konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, medya kuruluşlarını ve toplumumuzun tüm üyelerini ağız ve diş sağlığı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” diyerek ADSM’ nin kurumumuz için çok önemli olduğunu, her zaman yanlarında olarak destekleyeceklerini belirterek, yemeğe iştirak etti.

Bu meşakkatli yolda emek veren tüm Diş Hekimlerimizin 22 Kasım “ Diş Hekimliği Gününü ve Haftasını” kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz,''dendi.