“Acil bizim gülen yüzümüz olmalı ”diyen Genel Sekreter acil servisler kritik, adrenalinin dorukta olduğu, her daim hareketli sağlık birimler olduğunu ifade etti. Hem hastanın hem de hasta yakınlarının stresli ve acılı olduğunun unutulmaması gerektiğini, beklentilerini karşılayarak memnuniyetin en üst düzeyde tutulmasının zorunluluğundan bahsederek bu nedenle acil servislerde çalışan personelin biraz daha özellikli kişilerin olması gerektiğini savundu.  

Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin Ekim Ayına ait verimlilik Değerlendirme Toplantısı bugün Genel Sekreterlik Toplantı salonunda gerçekleştirildi.Toplantının açılış konuşmasını yapan Dr. Erenoğlu İlimizde sağlık alanında planlanan yatırımların ve hizmetlerin sonuna gelindiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. 

“Önümüzde Ağız Diş Sağlığı Merkezinin yeni binası ve yeri konusu var. Ermenek Devlet Hastanesi %92 oranda tamamlanmış durumda. Karaman’ı ülke genelinde üst sıralara çıkmaması için önümüzde hiçbir engelimiz ya da bahanemiz kalmadı. Verilen hizmetlerin kalitesini arttırmak zorundayız.  Ben buradan hepinizi kutluyorum. Elinize yüreğinize sağlık. Ama durmak yok çalışmaya devam”  diye konuştu. 

Ekim ayına ait verilerin değerlendirildiği toplantıda kurum yöneticileri sırayla sunumlarını yaptılar. İstatistikî veriler üzerinde tartışıldı, ihtiyaçlar ve planlanan faaliyetler üzerinde duruldu.