Konya’nın Ereğli ilçesinde önceki gün sosyal medyada paylaşılarak ilgi çeken, ultrasonda düşünür vaziyette görüntü veren bebeğin annesi Beyhan Öztürk, “Çocuğum doğduktan sonra havale geçirir mi diye sürekli düşünüyorum. Bebeğimin benim gibi fazla düşünmesini istemiyorum” dedi.

Ereğli’de önceki gün Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kadriye Turgut tarafından sosyal medyada paylaşılan 5 aylık düşünen bebeğin annesi Beyhan Öztürk, bebeğinin havale geçirmesinden korktuğunu söyledi. Öztürk, doktorun kız dediği doğacak olan bebeğin beşinci çocuğu olacağını belirterek, “Dördüncü çocuğum doğduktan sonra havale geçirerek bizleri çok korkutmuştu. Ben de acaba bu çocuğum doğduktan sonra havale geçirir mi diye sürekli düşünüyorum. Doktor hanıma kontrole geldiğim zaman ultrasonda düşünüyor gibi çıkması beni sevindirdi. Bebeğimin benim gibi fazla düşünmesini de istemiyorum” dedi. Çıkan haberleri takip ettiğini de ifade eden Beyhan Öztürk, “Haberlerden sonra çok mutlu oldum. Çocuğum şu an 5 aylık ve sağlık durumu gayet iyi. Doktor hanıma da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Op. Dr. Kadriye Turgut ise 5 aylık bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, “Anne gergin olduğu zaman bu gerginlik bebeğe de yansıyabilir. Bunun tıbbi bir kaynağı vardır. Anne daha önceki çocuğunun havale geçirdiğini ve bu bebeği için de endişelendiğini, bu yüzden de sürekli düşündüğünü söylüyor. Yaptığımız kontrollerde bebeğimizin hiçbir sıkıntısı görünmüyor. Ultrasonda bebeğin düşünüyor gibi oluşturduğu görüntü benim çok hoşuma gitti ve bu yüzden de sosyal medyada paylaştım” diye konuştu.