Her ay düzenli olarak Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen Verimlilik Değerlendirme Toplantılarından biri bugün Genel Sekreterlik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 
Genel Sekreter Dr Ayhan Erenoğlu konuşmasında Karaman’da kamu hastanelerinde asık suratlı çalışılmamasını, bu konuda hastane yöneticilerinin ve idari kadrodakilerin rol model olmaları gerektiğini ifade etti.  Dr. Erenoğlu “Eğer çalışanlarımız güler yüzlü, hürmetkâr değilse sorumlu biz yöneticileriz. Özveriyle, samimi yapılan her iş karşılığında mutlaka karşı tarafı mutlu edersiniz ve hayır duasını alırsınız. Hasta karşılamadan başlayarak temizlik,  hasta bakımı, teşhis ve tedavi aşamalarında çalışan tüm personelin severek işlerini yapmalarını,  yapmış olmak için yapmamalarını istiyoruz ve bunu bekliyoruz.”  şeklinde konuştu.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu ekip olmanın yararlarına da değinerek, ortada başarı varsa tek kişinin değil mevcut ekibin çalışmalarından ortaya çıktığını vurguladı. “Ekiptekiler aynı dili konuşmalı. Aynı dili kullanmaya başlayan ekip üyeleri birlik ve beraberliği de yakalamış demektir” diye konuştu.
Karaman Devlet Hastanesinde Kasım ayında ilk kardiyovasküler cerrahinin( by pass) yapılacağının haberini salondakilerle paylaşan Dr. Ayhan Erenoğlu geçtiğimiz günlerde Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine gerçekleştirdikleri ziyaretten bahsetti.  Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinden 2 hocanın İlimize gelerek ilk vakayı birlikte alacaklarının altını çizdi. “By pass ekibimiz çok heyecanlı ve istekli. Diğer personelin de eğitimleri tamamlanıyor.  Karaman da inşallah sağlıkta güzel işlere hep birlikte imza atacağız.” dedi. 
Eylül ayına ait Verimlilik Değerlendirme Toplantısı kurumların sunumlarıyla devam etti.