Yeni binanın inşaatı ile eski binanın restorasyon çalışmaları devam ederken sağlık hizmetlerinin kesintisiz verildiği; hem çalışanlar hem de hasta ve hasta yakınları için zor bir süreç geçirilen Ermenek Devlet Hastanesinde taşınma sürecin de sona gelindi. 
Kamu Hastaneleri Birliği Karaman Genel Sekreter Vekili Hüseyin KARASULEYMANLIOĞLU ve beraberindeki ekibi Ermenek Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Devlet Hastanesinde yürütülen çalışmaları yerinde gören KARASULEYMANLIOĞLU yerleşim planlarını, temizliği, tıbbi cihazların ilk kullanılmaları ile ofis donanımlarını ayrıntılı olarak inceledi. Genel Sekreter Vekili hastane yönetiminden bu süreçte bazı aksaklıkların olabileceğini ancak bu sıkıntıların titizlikle değerlendirilerek giderilmesini istedi.  
Hüseyin KARASULEYMANLIOĞLU Ermenek Devlet Hastanesinde ayrıca yatan hastaları ve çalışan sağlık personelini de ziyaret ederek yeni tamamlanan hastane hakkında ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. 
Genel Sekreter Vekili Hüseyin KARASULEYMANLIOĞLU daha sonra İlçe Kaymakamı Sayın Eyyüp GÜNGÖR ile Belediye Başkanı Sayın  Uğur SÖZKESEN’i makamlarında ziyaret ederek Hastanenin geldiği durumu hakkında bilgi verdi.  Yapılan görüşmelerde gerek İlçe Kaymakamı Gerekse Belediye Başkanı Ermenek halkına hizmet verecek olan sağlık tesisinin ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak konumda olması için elbirliği ile çalışacaklarını ifade ederek kurum olarak üstlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarının teminatını verdiler.