Eskişehir Sağlık-Sen Başkan Yardımcısı Nebi Kasçı, Ankara’da katılacağı çalıştayda, üye ve çalışanların görüşlerini ilk elden aktarma fırsatı bulacaklarını belirtti.

Kasçı, Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından 15 Kasım 2014 tarihinde, Sağlıkta İş Sağlığı ve Güvenliği Sorunları ile Yıpranma Payı Hakkı Çalıştayı’na katılacağını belirtti. Meslek kolları olan paramedik-acil tıp teknisyenliği temsilen bu çalıştaya katılacağını belirten Nebi Kasçı, “Eskişehir Sağlık-Sen ailesi olarak sağlık çalışanlarına yıpranma payı müjdesinden sonra tasarıya son halini vermek üzere düzenlenen çalıştaya üyelerimizin ve çalışanlarımızın görüşlerini ilk elden iletme fırsatı bizi onurlandırmıştır” diye belirtti.

Eskişehir Sağlık-Sen Başkan Yardımcısı Nebi Kasçı, 22 Kasım 2014 tarihinde, ağız ve diş sağlığı çalışanlarının sorunlarını ve çözüm yollarını içeren bir çalıştayı, Genel Merkez ile ile birlikte Eskişehir de düzenleyeceklerini de belirterek, “Sağlık çalışanlarımız için her platformda hak arayışımız devam edecektir” dedi.