Kurumumuzun 90 Gün Projesi kapsamında başlatılan ve tüm güzelliğiyle devam eden, taburcu olan hastalarımızı evde ziyaretlerimiz son hızla devam ediyor.
Karaman Devlet Hastanesi ve Ermenek Devlet Hastanesi yöneticileri, her hafta belirledikleri bir aileye, evlerine ”Geçmiş Olsun” ziyaretine giderek, herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını ve verilen sağlık hizmetinden memnun kalıp kalmadıklarını öğreniyorlar. Hizmetin kalitesini ve yeterliliğini görebilmenin en iyi yolu, hizmeti alan hastalarımızın düşüncelerinin olduğunu farkındayız. Bu doğrultuda proje kapsamında başlatılan ziyaretlerimiz, rutin bile şekilde devam edecektir. Yapılan ziyaretler sırasında hastalarımız; hastane personelinin güler yüzlü ve ilgili davranışlarından memnun kaldıklarını, ziyaretlerin kendilerine moral olduğunu ve çok sevindirdiğini dile getirdiler.

Bizler de Karaman Kamu Hastaneleri Birliği olarak; bu ziyaretlerde bulunan bütün hastane idarecilerimize ve onları kırmayarak evlerinde misafir eden hastalarımıza teşekkür eder, bu örnek ziyaretlerin devamını dileriz.