Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu Ermenek‘ e yaptığı ziyaretinde ilk olarak Devlet Hastanesi inşaatını inceleyerek firma yetkililerinden bilgi aldı. Firma yetkilisi Cihan Küçük çalışmaların aralıksız devam ettiğini, Sayın valimizin, Ermenek Kaymakamının ve yetkili ilçe siyasi iradenin de desteği ile Aralık ayında inşaatta sona gelineceğini açıkladı. 
Genel Sekreter Dr. Erenoğlu Ermenek’e her geldiğinde inşaatın ilerlediğini fark ettiğini, hastanenin şekillendiğini gördükçe çok mutlu olduğunu ifade etti. Ermenek Devlet Hastanesi yöneticileri ile planlama üzerinde de görüşen Dr. Ayhan Erenoğlu “Eksikliklerimizi biran önce tamamlamak istiyoruz. Hastalarımız da çalışanlarımızda çok sabretti. İnşallah sağlık hizmeti almak ve çalışmak için çok güzel bir ortam sağlamış olacağız.“ dedi. 
Ermenek Devlet Hastanesini her ziyaret ettiğinde hastalarla ve hastanede görev yapan sağlık çalışanlarıyla mutlaka görüşmeye özen gösteren Genel Sekreter yine hastaları ziyaret etti, çalışan tüm personelle sohbet etti.  Çalışanların sıkıntılarını dinledi.
Dr. Ayhan Erenoğlu daha sonra Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör‘ü makamında ziyaret ederek, ilçedeki yataklı kurumdaki sağlık hizmetleri ve devam eden inşaat hakkında fikir alışverişinde bulundu.