Gerçekleştirilen ziyarete, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu'nun yanı sıra Kamu hastaneleri Birliği İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hüseyin Karasüleymanoğlu ve Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu katıldı. Ziyaret esnasında konuşan Genel Sekreter Ereneoğlu şunları kaydetti; " Göreve geldiğimiz yaklaşık 14 aylık süre boyunca her türlü konuda bizlere destek olan Karaman Belediyesi'ne ve Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan'a çok teşekkür ediyoruz.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise şunları kaydetti; " Karaman Belediyesi olarak ilimizdeki kurum ve kuruluşlarımızda vatandaşlarımızın en iyi şartlar altında kaliteli hizmet alabilmelerini sağlamak adına kamu kurum ve kuruluşlarımızın bütün taleplerine istisnasız imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz. Bu güzel şehir hepimizin. Hep birlikte el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu kadim şehri en iyi noktalara getireceğiz.
Ziyaretin sonunda Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Dr. Ayhan Erenoğlu Başkan Çalışkan'a bir teşekkür plaketi takdim etti.