Ermenek Devlet Hastanesinde devam eden ek bina inşaatının yanında mevcut hastanede de başlayan restorasyon çalışmaları nedeniyle geçici süreliğine inşa edilen prefabrik binaya taşınan tesis hizmetlerine eksiksiz devam ediyor. Yataklı servisler, ameliyathane ve kadın-doğum hizmetleri sağlık personelinin özverisiyle güler yüzle halkımıza sunuluyor. 
Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde görev yapan bir grup idareci ve çalışanlar Ermenek Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gitti. Yerinde yapılan gözlem, gerek hasta ve hasta yakınları ile gerekse sağlık personelleri ile yapılan görüşmelerde fiziki koşulların yetersizliğine rağmen mutlu oldukları görüldü. Ermenek Devlet Hastanesi çalışanları “evet şartlarımız kötü ve zor. Ancak bu sıkıntılarımız geçici. İdarenin de herhangi bir eksiği veya hatası yok. İnşaat ve tadilat bitince baraj manzaralı çok güzel bir hastanede hizmet vereceğiz” şeklinde konuştular. 
Hasta ve hasta yakınları da “ çalışanların güler yüzü bize yeter. Çok güzel bir hastane de bize kötü davransalar, eksik ya da yanlış tedavi uygulasalar neye yarar. Hizmetimiz aksatılmadan devam ediyor. İnşallah sonuç güzel olur. Allah devletimize zeval vermesin. “ dediler. 
Ermenek Devlet Hastanesi’nde verilen tüm sağlık hizmetleri zor koşullara rağmen devam ediyor. Öyle ki ameliyathanenin geçici süreliğine prefabrik binaya taşınmasından sonra ameliyatlara devam edilmiş ve laporaskopik yöntemle fıtık, apandisit gibi cerrahi müdahalelerde gerçekleştirildi.   
Genel Sekreterlik olarak tüm olumsuz koşullara rağmen hizmet sunumunda fedakârca görevlerini yapan tüm çalışanlarımıza gösterdikleri anlayış ve destekten dolayı hastalarımıza teşekkür ediyoruz.