5 yıldır hemşirelik yapan ikizler 2 aydır aynı hastanede görev yapıyor. Karaman Sağlık Meslek Lisesinden mezun ikizlerden Gamze Gün Karaman Devlet Hastanesinde çalışmaya başladı.  Diğer ikiz Gizem Gün ‘de hemşirelik lisansı eğitimi nedeniyle Afyonkarahisar da hem çalışıp hem de üniversiteye devam etti.  Okulunu bitiren Gizem Gün memleketine tayin istemesinin ardından 2 aydır Karaman Devlet Hastanesinde görev yapıyor.

 Gizem Gün ikiziyle aynı hastanede görev yapmaya başladıktan sonra ilk zamanlar tüm çalışanların, hasta ve hasta yakınlarının kendisini ikizi Gamze Gün’le karıştırdıklarını söyleyerek güzel anılar biriktirdiklerini belirtti.  Hala zaman zaman karıştırıldıklarını ifade eden Gamze Gün bu karışıklığın önüne geçmek için saç rengini değiştirdiğini söyledi. 

Özellikle gece nöbet tuttuklarında veya birbirlerini çalıştıkları birimlerde ziyaret ettiklerinde hasta ve yakınlarının kendilerini karıştırdıkları anlatan Gizem Gün de çoğu zaman hissettirmeden hastalara yardımcı olduklarını ifade etti.

İkiz hemşirelerden Gamze Ortopedi, Gizem Üroloji Kliniğinde mesleklerini severek, neşe içinde görev yapıyorlar.