Karaman Devlet Hastanesi olarak bu haftaki tanıtımımıza en özel ve en güzel yerlerimizden biri olan Doğum Servisimizle devam ediyoruz. Doğum Salonumuz; 4 Uzman Doktor( Op. Dr. Bekir SERT, Op. Dr. Özden AKYÜZ, Op. Dr. Fatmagül ŞENCAN ve Op. Dr. Caner ÇAKIR ) ve 13 Ebesi ile Karaman halkına kendinden emin ve tecrübeleri ile güvenilir bir hizmet sunmaktadır. 
Doğum Salonunda; 2 Doğum Salonu, 3 sancı odası, LDR, USG cihazları ve kendine özel ameliyathanesi bulunmaktadır. Sancı odalarımız ve doğum salonlarımız kişiye özeldir ve nitelikli odalardan ibarettir. 9 yataktan oluşan salonumuzda en özel anlarınızı doyasıya yaşayabileceğiniz her türlü ortam sağlanmıştır. 9 yatak, 4 doğum masası, 4 NST, USG ve EKG cihazlarımız ile doğum salonuna alınan hastalarımız, tek ya da iki kişilik odalarda takip edilip, doğum esnasında da doğum odasına alınmaktadır. Sezeryan olacak hastalarımız da doğumhanede hazırlanılıp, Genel Ameliyathaneye teslim edilmektedir. Ayrıca Doğum Polikliniği katında bulunan Gebe Eğitim Polikliniği ile gebelerimiz her konuda bilgilendirilmekte, kafasına takılan her soruyu sorabilmektedir.
Doğan bebeklerimizin tüm bakımı yapılıp (aşı, tartılma, ölçme ve giydirme), ebe eşliğinde aile ile birlikte Doğum Servisi’ne teslim edilir.
Güçlü, güler yüzlü ve tecrübeli ekibi ile 7/ 24 hizmet veren Doğum Salonu ve Doğum Servisimizde çalışan herkese teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz…