Karaman Sağlık İl Müdürlüğü ve KHGS’nin ortak çalışması ile Opr. Dr. Yıldıray Kuruçay Karaman’da “Yılın Doktoru” seçildi. Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen, tüm İl’lerde “Yılın Doktoru” seçiminin 2014 yılı çalışmaları yapıldı ve Karaman’da Yılın Doktoru olarak Devlet Hastanesi’nin sevilen Doktoru Cerrah Opr. Dr. Yıldıray Kuruçay seçildi.

Edindiğimiz bilgilere göre; Karaman’da Yılın Doktoru seçimini, Karaman Sağlık İl Müdürlüğü ile Karaman Kamu Hastaneleri Gel Sekreterliği ortak yaptıkları çalışma ile belirlediler. Yapılan değerlendirme sonucu, Opr. Dr. Yıldıray Kuruçay, yaptığı çalışmalar nedeni ile Karaman’da “Yılın Doktoru” olarak seçiliyor. Her yıl Ankara’da düzenlenen toplantılarla İl’lerde belirlenen  Yılın Doktorlarına Bakanlık tarafından verilen Plaket töreninin bu yıl her İl’de yapılacağı, bu nedenle de Dr. Yıldıray Kuruçay’ın Plaketinin 14 Mart Tıp Bayramı kutlama etkinlikleri nedeni ile, yarın akşam DEMOSAN Otelde düzenlenecek etkinlikte verileceği öğrenildi.
         
www.karamangundem.com ailesi olarak Karaman’da uzun yıllar görev yapan ve yaptığı başarılı çalışmalarla tüm Karaman Halkının takdir ve sevgisini kazanan Opr.Dr. Yıldıray Kuruçay’ı “Yılın Doktor” seçilmesinden dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.