Özel Mümine Hatun Hastanesinden yapılan açıklamada;''Hastalarımızın talepleri üzerine Kadın Hatalıkları ve Doğum bölümümüze alanında başarılı iki uzman doktoru da katmış bulunuyoruz. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ali Kemal İLHAN ve Op. Dr. M.Nihat KATAYA hasta kabülene başlamış hizmet vermeye de devam etmektedirler. Hastalarımız ve bizi tercih eden Karaman'lı hemşehrilerimize en iyi kadroyla, en iyi hizmeti vermeye devam eceğiz''dendi.

 Op. Dr. Ali Kemal İLHAN Kimdir?
1977 Elazığ doğumlu olan İlhan, Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesini bitirdi. Yine ihtisasını burada tamamladıktan sonra, Ankara Etlik Doğum Hastanesinde çalıştı. Daha sonra mecburi hizmetini tamamlamak için Erzincan'da çalıştı. 2 yıldırda Karaman'da çalışmaktadır. İyi derecede ingilizce bilen İlhan, gebelik şekeri, rahim ağzı kanseri tanı ve tetkik ve tedavilerinin özel ilgi alanına girdiğini ifade etti.


Op. Dr. M.Nihat KATAYA Kimdir?

1964 Suriye Halep şehrinde doğdu. 1984-1990 yılları arasında Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde okudu. 1990 ve 1995 yılları arasında yine Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde ihtisasını tamamladı. Daha sonra ise 2011 yılına dek 15 yıl, Suriye'de özel muayenehanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak hizmet veren Kataya, talihsiz savaşın çıkmasının ardından Türkiye'ye geldi. 2011 yılından 2013 e dek Osmaniye'de özel bir hastanede çalışan Kataya, geçtiğimiz günlerde Özel Mümine Hatun Hastanesinin kadrosuna dahil oldu. Kataya evli ve 3 çocuk babasıdır.