AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Ertuğrul Barış Selçuk ve hastane yönetimi, Karaman Devlet Hastanesi başhekim odasında Yaren Demir ve oğlu Kadir Mertcan ile görüştü.

Kadir Mertcan’ın hastanede yapılan sağlık kontrollerinde ailenin yanında bulunarak durumu yakından takip eden Şeker, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kadir Mertcan’ın doğuştan gelen 3-4 hastalığı olduğu bununla ilgili Ankara’da randevuların alındığı, ön muayeneden geçirildiği ve bazı tetikler istendiğini söyledi.

Kadir Mertcan’ın en kısa zamanda şifa bulmasını maddi manevi sorunlarından da bir kısmının bertaraf edilmesi için ellerinden geleni her zaman yapacaklarını belirten Şeker, şunları ifade etti;

“Sayın Cumhurbaşkanımızın Karaman ziyaretinde hasta yakınları bir mektup vermişler. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu hastamıza geri dönüş yaparak hem sağlığıyla hem de ailenin diğer ihtiyaçları ile ilgilenerek bizlerin, hastane yönetimimizin de içinde olduğu çocuğumuzun şifa bulması için devletimizin yanında olduğunu hissettiren, Cumhurbaşkanımızın 80 milyonun derdi ile ülke gündeminin yoğun olduğu günlerde bile kardeşlerimiz ile ilgilendiğini görmek bizler adına mutluluk verici.”