Genel Sekreter Vekili Hüseyin KARASÜLEYMANLIOĞLU Ramazan Bayramı nedeniyle verilen 9 günlük tatil süresince İlimizdeki kamu hastanelerinde ve Ağız Diş Sağlığı Merkezinde acil servislerinde 24 saat hizmet verileceğini belirterek “halkımızın huzurlu ve sağlıklı şekilde bayram tatillerini geçirebilmeleri için tüm kurumlarımızda doktor, yardımcı sağlık personeli ve diğer ihtiyati tüm tedbirler alınmıştır. Acil Servislerin dışında yatarak tedavisi devam eden hastalarımız için de yataklı sağlık ve otelcilik hizmetleri de kesintisiz devam edecektir. “ dedi. 
Hüseyin KARASÜLEYMANLIOĞLU Bayram nedeniyle uzun yola çıkacak olan sağlık çalışanlarına da dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.  Özellikle gidiş ve dönüş trafiğinde yoğunluğun artacağına işaret ederek uykusuz ve yorgun yola çıkılmaması gerektiğini hatırlattı. 
“Sürücülerin hava sıcaklığının arttığı ve oruç tutulan bu günlerde daha dikkatli olmaları gerekir. Gündüz yolculuk yapacak araç sürücülerinin yorgunluk ve açlıktan kan şekeri düşebilir. Bu nedenle sık sık mola vermeleri ve iftar saatine yakın çok dikkatli olmaları gerekir. “ şeklinde konuştu. 
Genel Sekreter Vekili Hüseyin KARASÜLEYMANLIOĞLU sağlık çalışanlarının ve halkımızın Ramazan bayramını da kutlayarak “güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyorum. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum.”  temennisinde bulundu .