Karaman OSB'de üretilen bisküvi, kek, çikolata gibi ürünlerin içinde bulunduğu hediye paketleri hastane bahçesinde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın tarafından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ahmet Yılmaz'a teslim edildi.

Boynukalın, burada yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının özellikle pandemi sürecinde büyük özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Herkesin bir birine selam bile vermeye korktuğu bu dönemde sağlık çalışanlarının hastaları sağlığına kavuşturmak için gece gündüz çalıştığını ifade eden Boynukalın, şunları kaydetti:

"Biz tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Onların hizmetinin değeri parayla pulla ölçülemez. Bu yüzden onlara yanlarında olduğunu hissettirmek istedik. Sağlık çalışanları olarak ilimizde üretilen ürünlerden oluşan bir hediye paketi hazırladık. İnşallah ülkemiz bu pandemi sürecini en kısa zamanda atlatır. Bu süreçte sağlık çalışanları evlerine gidemiyor. Ailelerinden, çocuklarından ayrılar. Bir çoğu bu süreçte hastalanıp hayatlarını kaybetti. Zorlu tedavi süreçlerinden geçtiler. ben buradan hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını saygıyla anıyorum. Çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."

Başhekim Ahmet Yılmaz'da bu anlamlı ziyaretten dolayı Boynukalın'a teşekkür etti.

Programa Boynukalın'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Esat Şen ve Ahmet Kapar ile OSB Müdürü Yasin Ünüvar katıldı.