Konuyla ilgili olarak basın açıklamasında bulunan yetkililer; “Sağlık-Sen Karaman Şubesi Yönetimini devraldığımız günden (22.12.2019) beri Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımıza layık olmak adına Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Temsilcilerimiz, Kadın Komisyonumuz, Gençlik ve Engelli Komisyonumuzla beraber mesai saati gözetmeksizin gecemizi gündüzümüze katarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.

Karaman Genelinde Sağlık ve Sosyal hizmet alanında Temmuz 2020 ile Mayıs 2021 tarihleri arasında yetkili olacak sendikanın belirlenmesi için sendikaların üye sayılarının tespiti tamamlandı.

Yapılan sayımla ilimizde sağlık ve sosyal hizmet alanında yetkili sendika 825 üye ile Sağlık-Sen oldu.

Ekip Arkadaşlarımızın özverili çalışmalarının ürünü olarak 6 ay içerisinde mevcut üye sayımızı %55 artırarak günümüze kadar Karamanda bir sağlık ve sosyal hizmet çalışanları sendikasının ulaşabildiği en yüksek üye sayısına ulaşarak il genelinde yetkili sendika olduk.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sesi olmaya, üye sayımızı her geçen gün arttırmaya devam edeceğiz. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bugün yetki emin ellerde ise Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Temsilcilerimiz, Komisyon Üyelerimiz ve büyük ailemize güvenen her bir Üyemizin katkısı ile olmuştur.

Bu vesile ile tüm teşkilatımıza ve büyük ailemizin her bir ferdi olan üyelerimize teşekkür eder yüce Allah'tan muvaffakiyetler dilerim” dediler.